Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські підприємства витримують свої зобов'язання щодо непідвищення цін на соціальні сорти хліба. Михайло Добкін

Харківські підприємства витримують свої зобов'язання щодо непідвищення цін на соціальні сорти хліба. Михайло Добкін

«Найбільші підприємства Харківської області витримують свої зобов'язання щодо непідвищення цін на соціальні сорти хліба. Ціна на ці сорти була занижена, і я думаю, що до кінця року ми цю ціну утримаємо, - заявив під час програми «Час влади» в ефірі Харківського обласного телебачення голова ХОДА Михайло Добкін. - Запасів зерна і борошна в нас достатньо, щоб у Харкові та Харківській області вартість соціальних сортів хліба не піднімалася до кінця року».  

За словами заступника керівника області Віталія Алексейчука, Харківський регіон забезпечив себе зерном і борошном до врожаю 2011 року.

Нагадаємо, що в лютому 2011 року в Харківській облдержадміністрації було підписано Меморандум взаєморозуміння між ХОДА, Державною інспекцією з контролю за цінами, Антимонопольним комітетом, управлінням у справах захисту прав споживачів, виробниками борошна, хліба і хлібобулочних виробів,а також супермаркетами продовольчого профілю.

Мета Меморандуму - це збереження стабільної цінової ситуації на ринку хліба та хлібобулочних виробів в Харківській області в 2011 році.

У підписанні Меморандуму взяли участь 8 хлібопекарських підприємств області та 8 мереж супермаркетів.