Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У мене є чітке бачення виведення ХЕМЗу з кризового стану. Михайло Добкін

У мене є чітке бачення виведення ХЕМЗу з кризового стану. Михайло Добкін

Як зазначив 24 березня під час програми «Час влади» в ефірі Харківського обласного державного телебачення голова ХОДА Михайло Добкін, на сьогоднішній день заборгованість по виплаті заробітної плати на державному підприємстві «Харківський електромеханічний завод» становить менше 6 млн.грн. «Я думаю, що до початку наступного тижня всі необхідні документи щодо залучення на підприємство засобів, які дозволять повністю розрахуватися з працівниками заводу по заробітній платі, вже будуть на руках у керівництва заводу. Коли буде погашена заборгованість по заробітній платі, виникне наступне питання - необхідність оптимізації кількості людей, що працюють на підприємстві», - повідомив Михайло Добкін.  

За його словами, не допустити подібну ситуацію з заборгованістю на заводі допоможуть нові замовлення від ряду вітчизняних підприємств. У понеділок голова ХОДА планує провести переговори на предмет отримання нових замовлень від підприємств, що знаходяться в інших регіонах України.

«По ДП «Харківський електромеханічний завод» і Харківському приладобудівному заводу ім.Шевченка у мене немає ні найменших переживань, що ми не зможемо впорається з виниклими питаннями. У мене є почуття відповідальності перед трудовими колективами цих підприємств і перед громадою.Сьогодні чітко зрозуміло, як нам потрібно діяти в цій ситуації, а з цього випливає, що ми в стислі терміни отримаємо стабільно діючі підприємства», - підкреслив він.