Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків на належному рівні підготовлений до чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Олександр Бірсан

Харків на належному рівні підготовлений до чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Олександр Бірсан

«Робота з підготовки Харкова до проведення в місті фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу ведеться досить активно. Я бачу, що на сьогоднішній день в Харкові пророблений солідний обсяг роботи, в тому числі у сфері підготовки безпеки. Є правильне розуміння того, що досвід необхідно напрацьовувати з урахуванням регіональних особливостей приймаючих міст»,- заявив сьогодні в ході брифінгу за підсумками установчого засідання Регіонального міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку під час підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу керівник Міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку Олександр Бірсан. 

Також він зазначив, що відповідальність кожного, хто задіяний у підготовці до проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу, дуже висока. «З урахуванням того, що залишився практично рік, то виникає необхідність перевірити себе на практиці, виникає необхідність організації навчально-тренувальної практики в усіх напрямках безпеки. На це будуть спрямовані всі наші зусилля», - підкреслив він. 

За словами Олександр Бірсана, сьогодні Харків, як приймаюче місто, на належному рівні підготовлений до Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.