Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Виставка «Харківська туристична бієнале» відбудеться у квітні. Євген Савін

Виставка «Харківська туристична бієнале» відбудеться у квітні. Євген Савін

Наступна виставка «Харківська туристична бієнале» відбудеться у квітні 2011 року. Про це в ході прес-туру по екскурсійним маршрутам до Євро-2012 повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. «Ми зможемо оглянути всі райони області і подивитися, які зміни відбулися в розвитку туризму», - зазначив він.  

Євген Савін висловив надію, що в Харківській області з'явиться багато нових туристичних маршрутів, буде застосовано багато нових підходів і вдасться позбавитись шаблонів. «Люди підходять до цього творчо, так, щоб було цікаво. Туристів можна зацікавити не тільки історичними об'єктами. З точки зору туристичного бізнесу, турфірмам повинно бути приємно продавати тури, а туристам - їх купувати», - підкреслив він. 

Заступник голови ХОДА звернув увагу на те, що розвиток туризму приносить певні кошти до районного бюджету і створює нові робочі місця для жителів району. «У багатьох голів районів є розуміння, що цим треба займатися, адже це можливість розвивати свій район», - сказав Євген Савін.

Теги