Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова правління НАК «Нафтогаз Україна» Євген Бакулін під час наради на Харківщині окреслив основні шляхи розвитку підприємства

Голова правління НАК «Нафтогаз Україна» Євген Бакулін під час наради на Харківщині окреслив основні шляхи розвитку підприємства

Відкриваючи нараду, присвячену перспективам розвитку газодобувної галузі, голова правління НАК «Нафтогаз України» Євген Бакулін відзначив необхідність визначення, як найбільш ефективно вкласти кошти підприємства для того, щоб найближчим часом отримати максимальну віддачу. «Сьогодні перед нами стоїть завдання, щоб в найближчі роки ми розробили план, який би дозволив збільшити видобуток вуглеводнів в Україні. Це стосується як родовищ на суші, які нам належить відкрити і розробити, так і розробки нових родовищ у шельфі Чорного моря», - сказав він.

Також Євген Бакулін зазначив, що підприємство веде активну роботу за межами України, зокрема, це стосується єгипетського проекту. «Незважаючи на політичну нестабільність у світі, ситуація поступово налагоджується, і згортати зарубіжні проекти «Нафтогаз України» не збирається», - заявив він.

Як підкреслив голова правління НАК, чим ефективніше буде працювати підприємство, тим більше буде можливостей для вирішення соціальних питань. «У всі важкі часи ми знаходили можливості для вирішення соціальних питань», - заявив Євген Бакулін.