Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми зробимо все від нас залежне, щоб максимально зняти фінансові питання з керівництва Куп'янської школи-інтернату. Михайло Добкін

Ми зробимо все від нас залежне, щоб максимально зняти фінансові питання з керівництва Куп'янської школи-інтернату. Михайло Добкін

У ході програми «Час влади» на обласному державному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін поділився своїми враженнями від візиту до Куп'янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для розумово відсталих дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування: «Я сьогодні був в черговий раз вражений добротою людських сердець, які в непростих умовах працюють з проблемними дітьми. Ті люди, які пов'язали свою долю з такою роботою, кожен день здійснюють маленький подвиг. Частинку своєї душі вони віддають тим, хто цього особливо потребує».  

Михайло Маркович також додав, що при такому високому рівні професіоналізму педагогічного та виховательського колективу єдино необхідний вид допомоги їм - фінансова:

«Там чисто, там затишно, там тепло - там добре наскільки це можливо. Сьогодні є питання з дахом, що протікає, з інженерними комунікаціями, з усім тим, що не повинно відволікати викладачів від можливості віддавати свій професіоналізм для навчання дітей елементарним речам. Ми зробимо все від нас залежне, щоб максимально зняти фінансові питання з керівництва даної установи».