Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спеціалізовані навчальні заклади для дітей з особливими потребами забезпечені всім необхідним. Михайло Добкін

Спеціалізовані навчальні заклади для дітей з особливими потребами забезпечені всім необхідним. Михайло Добкін

Як відзначив 10 березня під час робочої поїздки до Куп'янського району голова ХОДА Михайло Добкін, спеціалізовані навчальні заклади Харківської області отримують всебічну підтримку від місцевої влади. Силами обласного бюджету потрібно вирішувати тільки найбільш серйозні питання.

«Протягом місяця я відвідав 2 спеціалізованих навчальних заклади для дітей з особливими потребами. Це школа для дітей, хворих на цукровий діабет, і Куп'янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат для розумово відсталих дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Завдяки трудовим колективам і місцевій владі багато організаційних проблем в цих установах повністю вирішені, від області їм потрібна тільки фінансова допомога на вирішення тих питань, які неможливо залагодити силами колективу та місцевої влади. Наприклад, це стосується ремонту дахів, інженерних споруд. У вирішенні цих питань у нас повне взаєморозуміння з обласною радою, і тому ці навчальні заклади забезпечені всім необхідним», - підкреслив голова області.