Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв участь в урочистому відкритті II етапу Малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини!» в Куп'янському районі

Михайло Добкін взяв участь в урочистому відкритті II етапу Малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини!» в Куп'янському районі

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь в урочистому відкритті II районного та міського етапу Малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини!» за участю дітей м.Куп'янськ та Куп'янського району. «Сьогодні в Куп'янському районі свято спорту та здоров'я. Слобожанщина подарувала Україні багатьох спортсменів і тренерів, які внесені до Книги слави Олімпійського руху. Наша земля багата талантами, а також цікавими ідеями. Одна з них - проведення Малих Олімпійських ігор. З року в рік прихильників цієї ідеї стає все більше і більше», - сказав у привітальній промові голова Харківської облдержадміністрації.

Михайло Добкін побажав всім учасникам районного етапу Малих Олімпійських ігор здоров'я, успіхів, сили волі та жаги перемог. «Тут є майбутні спортсмени, які будуть прославляти Слобожанщину», - підкреслив він.

Церемонія відкриття відбулася на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу міста Куп`янськ. У ній також взяли участь почесні гості: голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, начальник Головного управління освіти і науки Харківської облдержадміністрації, депутат обласної ради Роман Шаповал; двократний олімпійський чемпіон, перший заступник голови Харківського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України, почесний громадянин міста Харкова і Харківської області Юрій Поярков; народний депутат України Василь Потапов.

Довідка. У ІІ етапі малих Олімпійських ігор на Куп`янщині візьмуть участь 1080 учнів та 216 батьків (від міста – 720 учнів і 108 батьків, від району – 360 учнів і 108 батьків). У першому етапі малих Олімпійських ігор взяли участь 4491 команда загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області, 89680 учнів, 13473 батьків.