Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Дергачах підбили підсумки першої річниці президентства Віктора Януковича

У Дергачах підбили підсумки першої річниці президентства Віктора Януковича

В приміщенні редакції районної газети «Вісті Дергачівщини» відбулася прес-конференція голови Дергачівської райдержадміністрації Володимира Кацуби для районних ЗМІ з приводу першої річниці перебування на посаді Президента України Віктора Януковича. Підсумувавши головні досягнення першого року президентства Віктора Януковича, голова Дергачівської райдержадміністрації наголосив на 2 найважливіших, на його думку, досягненнях: вибудовано вертикаль влади та почалися масштабні реформи.

Стосовно планів на майбутнє в районі Володимир Кацуба підкреслив, що є реальні плани і реальні справи: в смт Пересічному є проект дитячого садку, котрий розпочинають реалізовувати вже навесні 2011; розпочато будівництво недільної школи при храмі Різдва Богородиці в м. Дергачі, заплановано ремонт цього храму та завершення будівництва храмів у с. Цупівка та с. Лісне. 
Серед пріоритетів на наступний рік голова Дергачівської РДА назвав цілу низку важливих справ: продовження будівництва нової поліклініки в місті Дергачі, капітальний ремонт сільських будинків культури та бібліотек і багато іншого, про що йшла мова на підведенні підсумків соціально-економічного розвитку Дергачівського району за 2010 рік.