Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Система надання медичної допомоги в Харківській області розроблена на високому професійному рівні. Мартін Каллен

Система надання медичної допомоги в Харківській області розроблена на високому професійному рівні. Мартін Каллен

Заслухавши під час службової наради щодо підготовки м.Харкова до ЄВРО-2012 доповідь заступника голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Шурми про медичне забезпечення та надання медичної допомоги під час проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 р., операційний директор Турніру УЄФА ЄВРО-2012 Мартін Каллен зазначив, що система надання медичної допомоги в Харківській області розроблена на високому професійному рівні.

Мартін Кален також зазначив, що ніхто ніколи не доводив до відома УЄФА ситуацію щодо підготовки сфери охорони здоров’я Харкова та області до ЄВРО-2012. «Я вкрай здивований і задоволений рівнем підготовки медицини Харківської області до європейського футбольного форуму», - підкреслив Мартін Каллен.

Як зазначив Ігор Шурма, Харківщина 3 роки намагалися довести інформацію про свої здобутки у підготовці галузі охорони здоров’я до ЄВРО-2012 через місцевий організаційний комітет, але інформація не доходила. «Більш того, до нас неодноразово доходили сигнали про незадоволеність підготовкої медичної сфери. Після сьогоднішньої презентації лише теоретичної частини концепції ситуація кардинально змінилася», - підкреслив Ігор Шурма.

Він також запросив Мартіна Каллена відвідати медичні установи Харківської області, які будуть базовими у наданні медичної допомоги під час ЄВРО-2012.