Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудуться Чемпіонати України з тхеквондо ВТФ серед дорослих та юнаків

У Харкові відбудуться Чемпіонати України з тхеквондо ВТФ серед дорослих та юнаків

Чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед дорослих і чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед юнаків відбудуться 6-9 березня 2011 року в Харкові, в КП «Харківський Палац спорту».  Про це повідомляє прес-служба Федерації тхеквондо ВТФ України. Ці чемпіонати є першими офіційними всеукраїнськими змаганнями в 2011 році, в яких візьмуть участь практично всі провідні тхеквондисти країни. Організатори чемпіонатів - Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національний олімпійський комітет України, Федерація тхеквондо ВТФ України, Головне управління у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.  

Чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед дорослих є відбірковим турніром для участі в Чемпіонаті світу, який відбудеться 27 квітня - 7 травня 2011 року в Республіці Корея.

Урочисте відкриття чемпіонатів - 7 березня в приміщенні КП «Харківський Палац спорту», о 13.00. Початок поєдинків 7-9 березня - о 9.00, закінчення - о 19.00. Церемонії нагородження переможців та призерів чемпіонатів в в окремих вагових категоріях будуть проводиться після закінчення змагань у даних вагових категоріях.