Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Василь Хома зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом України у Французькій Республіці Олександром Купчишиним

Василь Хома зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом України у Французькій Республіці Олександром Купчишиним

У рамках візиту харківської делегації до Парижа для показу французькій публіці вистави «Love Story» студентського театру «На Лермонтовській,27» заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом України у Французькій Республіці Олександром Купчишиним. У ході зустрічі сторони обговорили шляхи подальшої співпраці Харківської області та Парижа. У першу чергу мова йшла про культурну сферу.

Про це в ході прес-конференції 1 березня повідомила начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.

«Були проговорені основні моменти, які в майбутньому будуть обростати акціями і спільними заходами. Та парадигма відносин, яка у нас окреслилася з останнім відвідуванням Парижа, ще раз підкреслила, що Харків - єдине місто України, яке працює в Парижі в такому форматі. Я маю на увазі, що до нас ніколи не виступав студентський театр в Українському культурному центрі. Як зазначив пан Купчишин, цієї культурною акцією ми відкрили нову сторінку відносин Парижа і Східної України», - підкреслила вона.