Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тільки партнерство держави і бізнесу може дати максимальний результат у соціально-економічному розвитку країни. Михайло Добкін

Тільки партнерство держави і бізнесу може дати максимальний результат у соціально-економічному розвитку країни. Михайло Добкін

«Протягом останніх 19 років головним інвестором соціально-економічних програм нашої країни була держава. В жодній країні бюджет не може витримати такого навантаження, яке бере на себе бюджет України. Тому настав час змінити підхід до даної роботи», - зазначив в ефірі програми «Зворотній зв'язок» обласного державного радіо голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

За його словами, держава неефективно вкладала кошти в різні соціальні об'єкти протягом усіх 19 років незалежності. «Сьогодні у нас немає навіть половини необхідного на селі, в мегаполісах, середніх і малих містах. Максимум, що ми сьогодні можемо собі дозволити, це підтримувати у належному стані наявні об'єкти шляхом косметичного або поточного ремонту. Будівництво нових об’єктів - це швидше виняток з правил. Харківської області пощастило. Ми будемо приймати матчі Євро-2012, і наша інфраструктура на відміну від інших міст отримує додаткові фінансові вливання від інвесторів і держави», - зазначив Михайло Добкін.

Голова ХОДА також підкреслив, що зараз формується абсолютно нова державна політика щодо інвестицій в соціальну, гуманітарну, культурну сферу. «Тільки партнерство держави і бізнесу здатне дати максимальний результат», - зазначив Михайло Добкін.