Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наш народ не повинні розділяти ніякі конфлікти. Михайло Добкін

Наш народ не повинні розділяти ніякі конфлікти. Михайло Добкін

«Ми - одна країна, один народ. Ми занадто довго йшли і до своєї незалежності, і до визнання нас на міжнародній арені, - заявив в ефірі програми обласного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. - Так, у нас сьогодні складна економічна проблема, так, ми не настільки добре живемо, як хотілося б, і як живуть у сусідній Європі. Але це тимчасова ситуація. Я думаю, що в масштабах історії 20 років  навіть не дитячий або юнацький - це дитячий вік. Ми переживемо всі наші проблеми і зможемо досягти економічного благополуччя, але є одна умова: наш народ не повинні розділяти ніякі конфлікти».

Коментуючи відкриття у Харкові меморіальної дошки Йосипу Сліпому, Михайло Добкін відзначив: «Час швидко минає, і я думаю, що ті події, які відбулися в місті Харкові, стали першою ластівкою, і завтра-післязавтра вже будуть зовсім буденним явищем. Знак пошани до традицій, почуттів та емоцій своїх співгромадян, що проживають за тисячі кілометрів від тебе, - це так само природно і нормально, як дихати». Також голова ХОДА позитивно обізвався про лекцію «Третя Україна?», яку прочитав в Харківському університеті історик Ярослав Грицак. 

«Не може у нас бути антагонізму з людьми, що проживають у Львівській області. Потрібно зробити все, щоб там відчували, що їх поважають тут, а ми були твердо переконані, що нас поважають там», - резюмував Михайло Добкін.