Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області активізована робота з передачі на баланс АК “Харківобленерго” безхазяйних енергетичних об’єктів

В Харківській області активізована робота з передачі на баланс АК “Харківобленерго” безхазяйних енергетичних об’єктів

В Харківській області активізована робота з передачі безхазяйних та тих, що не обслуговується належним чином, енергетичних об’єктів на баланс АК “Харківобленерго”, або спеціалізованих підприємств. Про це повідомив під час селекторної наради начальник управління паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації Василь Без’язичний.

За його словами, в цілому динаміку роботи можливо визначити, як позитивну. «Якщо станом на 1 червня 2010 року на території Харківської області налічувалось 184 безхазяйних об’єктів енергетики, а на 1 листопада 2010 року безхазяйними залишалися 136 енергетичних об'єктів, то на 1 лютого 2011 року безхазяйними залишалися 89 об'єктів», - зазначив Василь Без’язичний.
Він зазначив, що заслуговує позитивного відгуку робота райдержадміністрацій Вовчанського, Дворічанського, Дергачівського, Харківського районів та керівництва міста Ізюм.

Василь Без’язичний також повідомив, що залишаються проблемними питання опрацювання та здійснення процедури прийому – передачі енергетичних об’єктів із комунальної власності органів місцевого самоврядування на баланс АК “Харківобленерго”.

«Управлінням буде надалі здійснюватись моніторинг виконання заходів та інформування робочої групи та голови облдержадміністрації про стан роботи. Вважаємо, що впровадження задіяного механізму дозволяє ефективно супроводжувати роботу по безпечній експлуатації енергетичного обладнання», - резюмував голова управління.

Теги