Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нашою найближчою перспективою є розвиток міст України. Віктор Янукович

Нашою найближчою перспективою є розвиток міст України. Віктор Янукович

У ході спілкування з жителями Харківської області в рамках телепроекту «Розмова з країною» Президент України Віктор Янукович підкреслив, що найближчим часом в Україні особлива увага буде приділятися питанням регіонального розвитку.

«Ми найближчим часом створимо Фонд регіонального розвитку, який буде працювати в системі Українського банку реконструкції та розвитку, для того, щоб ми могли фінансувати регіональні програми. Таку систему ми маємо задіяти в найближчий час. Крім того, ми намагаємося не вилучати гроші з регіонів, щоб вони спрямовувалися на розвиток наших міст. Нашою найближчою перспективою є розвиток міст України», - підкреслив Віктор Янукович.

За його словами, ефективному регіональному розвитку буде сприяти реалізація реформ, які стартували в Україні.

«Ми дуже рішуче налаштовані на реформи, які змінять життя людей. Іншого шляху у нас немає. Тут, звичайно, дуже важливо, щоб була взаємна підтримка. Я дуже хочу, щоб ми з вами об'єдналися навколо змін у нашій країні, поставилися до них з розумінням. Я впевнений, що ми це з вами зробимо», - заявив голова держави.

Також у ході спілкування з харків'янами Віктор Янукович зазначив, що із задоволенням буває на Харківщині.

«Я завжди із задоволенням приїжджаю до Харкова, буваю на підприємствах. На більшості підприємств у цьому місті працює трудова інтелігенція - це робочі люди з дуже високим рівнем інтелекту та освіти, з ними завжди дуже цікаво розмовляти», - зазначив Президент.