Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

28 лютого в ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбудеться фінал професійного конкурсу “Майбутній соціальний педагог”

28 лютого в ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбудеться фінал професійного конкурсу “Майбутній соціальний педагог”

28 лютого в актовій залі ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбудеться заключний етап загальноуніверситетського конкурсу «Майбутній соціальний педагог». Метою заходу є активізація співпраці соціальних служб, педагогів та студентів щодо вирішення соціально-педагогічних проблем.

В рамках заходу передбачено проведення 6 конкурсів, участь в яких візьмуть команди по 5 студентів від кожного факультету. Заходом планується охопити близько 300 студентів.
Найкращі творчі роботи студентів (плакати, мультимедійні проекти, ессе на соціальну тематику) будуть нагороджені грамотами ХНПУ імені Г.С. Сковороди та Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також цінними подарунками. Передбачено номінації: «Соціальний педагог – професія сьогодення», «Обери здоров’я, обери життя», «Підберемо правильний ключ», «Сирітство – це відчай, родина – це надія та життя», «Не будь байдужий до чужої біди», «Добро починається з тебе», «Родину – кожній дитині», «Волонтерська дія», «Всі ми різні – всі ми рівні», «Впевненість у собі – запорука успіху».

Теги