Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми обов'язково знайдемо з Львівською областю точки дотику в економічному векторі. Михайло Добкін

Ми обов'язково знайдемо з Львівською областю точки дотику в економічному векторі. Михайло Добкін

Найближчим часом планується підписання договору про співпрацю в економічній сфері між Харківською та Львівською областями. «У нас є угода зі Львівською областю в гуманітарній сфері, зараз ми ще хочемо знайти точки дотику в економічному векторі, і я думаю, що ми обов'язково знайдемо їх. Навіть враховуючи діючі договірні відносини між нашими підприємствами, є ще ніша, де влада може, створивши умови, збільшити потік товарів у тому чи іншому напрямку, що допоможе людям отримувати більший прибуток, а значить, платити більше податків і створити нові робочі місця»,- підкреслив голова ХОДА Михайло Добкін під час програми «Час влади» на обласному телебаченні.

За словами голови області, нарощуванню співпраці між Харківщиною та іншими областями сприяють кроки, подібні відновленню Меморіальної дошки Патріарху Української Греко-католицької церкви Йосипу Сліпому.

«Сьогодні нам легше з ними розмовляти, тому що є і в нас побажання щодо Львова. У першу чергу мова йде про місця, де поховані воїни Радянської армії. Я думаю, що ми знайдемо спільну мову і відновимо їх, тому що за ними, на жаль, стежать не так ретельно, як у нас. І це буде відповідь з боку Львівської області», - зазначив Михайло Добкін.