Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Візит Президента України допоміг нам зрушити з мертвої точки актуальні для Харківського регіону питання. Михайло Добкін

Візит Президента України допоміг нам зрушити з мертвої точки актуальні для Харківського регіону питання. Михайло Добкін

Як зазначив 24 лютого під час програми «Час влади» в ефірі Харківського обласного телебачення голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, за підсумками робочої поїздки Президента України Віктора Януковича до Харкова був складений проект доручень, який незабаром повинен підписати Президент. 

«У цьому документі відображені всі побажання нашого регіону. У ньому згадано про будівництво метро, повернення ПДВ нашим економічно активним підприємствам, а також багато інших питань, які необхідно вирішити Харкову та області, - повідомив Михайло Добкін. - У цьому документі також знайшли своє відображення питання, пов'язані з космічною галуззю, що для нас дуже важливо». 

Також керівник області повідомив, що сьогодні вже почалася робота з реалізації проекту виробництва в Харкові електронних підручників для школярів.

«Завтра я буду мати можливість зустрітися з Прем'єр-міністром України Миколою Азаровим, щоб обговорити графік фінансування харківського метро, - підкреслив Михайло Добкін. - Крок за кроком ми вирішуємо актуальні для нашого регіону питання. Сьогодні йде робота з виконання контрактних зобов'язань заводом ім. В.А. Малишева і Конструкторським Бюро з Машинобудування ім. А.А. Морозова перед іноземними державами».

Він зазначив, що сьогодні в Харківську область повернуто ПДВ на суму більше 50 млн.грн., що дало можливість почати виплату заробітної плати на ряді державних підприємств регіону. 

«Будь-який візит керівника країни дуже важливий, тому що він несе за собою вирішення важливих питань, які досить сильно впливають на економіку регіону», - доповнив Михайло Добкін.
 

Теги