Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Госпіталь для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни знаходиться під особливою увагою облдержадміністрації. Ігор Шурма

Госпіталь для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни знаходиться під особливою увагою облдержадміністрації. Ігор Шурма

Як повідомив сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, цього року в обласному госпіталі для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни будуть відремонтовані операційний блок, реанімаційне відділення та стоматологічний кабінет, які будуть оснащені новим обладнанням, а у наступному році будуть повністю замінені інженерні мережі, відремонтовані палати, закуплені нові меблі.

Ігор Шурма також підкреслив, що за весь час існування госпіталю ремонт у будівлі не проводився. «За 2010 рік для покращення умов перебування та лікування інвалідів та ветеранів ВВВ у госпіталі освоєно 3,5 млн.грн., які були використані на обладнання приймального відділення, відділення бальнеології, якого раніше тут взагалі не було, ремонт 1100 кв.м. покрівлі, заміну всіх 311 вікон та 250 ліжок, установку нового ліфта. Але це тільки початок, це тільки п’ята частина робіт, які потрібно провести за 2 роки», - зазначив заступник голови ХОДА.

Ігор Шурма підкреслив, що тих людей, які воювали за те, щоб ми могли жити під мирним небом, з кожним роком стає все менше, і, звичайно, їхнє здоров’я потребує пильної уваги, тому минулого року було ухвалено рішення, що госпіталь для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни буде перебувати під особливою увагою облдержадміністрації.