Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав учнів Харківського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Харківської обласної ради

Михайло Добкін привітав учнів Харківського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Харківської обласної ради

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін привітав учнів Харківського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Харківської обласної ради з 10-річчям ліцею, а також з Днем захисника Вітчизни. Також в урочистостях з нагоди юбілею взяли участь начальник ГУ освіти і науки ХОДА Роман Шаповал, директор Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради Валентин Топчій, а також друзі та родичі ліцеїстів.

До ювілею навчального закладу Михайло Добкін вручив керівництву ліцею Почесну грамоту обласної адміністрації, а також документи на 2 пневматичні пістолети, щоб учні могли тренуватися у стрільбі. Всі ліцеїсти отримали Почесні знаки до 10-річчя навчального закладу, також знаки були вручені і почесним гостям заходу.

«Дозвольте привітати вас з Днем захисника Вітчизни і з ювілеєм ліцею та побажати вам міцного здоров'я, успіхів, а найголовніше - досягнення життєвих цілей, які ви перед собою поставили. Ви обрали для себе непростий шлях, але дуже почесний і гідний. Я хочу, щоб кожен з вас на цьому шляху зробив багато хороших і славних справ для своєї країни, для своєї сім'ї. Нехай ваша дорога буде світлою, успішною, і нехай вас на цьому шляху Господь береже Бог», - з такими словами Михайло Добкін звернувся до ліцеїстів.