Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Створено сайт Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

Створено сайт Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

Як інформує управління державної служби Головдержслужби України в Харківській області, з метою поширення позитивного досвіду щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» створено веб-сайт «Спільнота кращих державних службовців» – www.kds.org.ua, який є корпоративною соціальною мережею учасників, організаторів та партнерів Конкурсу.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 в Україні з 2008 року започатковано проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Конкурс проводиться за двома номінаціями «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст» у три тури.

Сайт дозволяє спілкуватися групі професійних користувачів, об’єднаних спільними інтересами. Проект створено за ініціативи учасників та переможців конкурсу «Кращий державний службовець – 2010» та покликаний об’єднати у віртуальній Інтернет-спільноті конкурсантів, експертів, організаторів та всіх небайдужих з метою обміну професійним досвідом, корисною інформацією, обговорення проблемних питань тощо.

Обмін думками, знаннями та досвідом; надання можливості учасникам висловити свої професійні ідеї, пропозиції, поділитися своїми враженнями та емоціями, висловити подяку та шану; обговорення проблемних питань, з якими учасники зіткнулися під час Конкурсу та пошук шляхів їх вирішення – ось головна ідея створення Спільноти.

Інформація, яку державний службовець вважає актуальною, необхідною, креативною та вартою уваги, знайде своє місце на сайті Спільноти, кожен буде почутий та побачений. І будемо сподіватися, що Ваші думки та пропозиції стануть дієвим механізмом та поштовхом для тих, хто зацікавлений у змінах на краще.