Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Віктор Янукович ознайомився з роботою науково-виробничого підприємства «Хартрон-Аркос»

Віктор Янукович ознайомився з роботою науково-виробничого підприємства «Хартрон-Аркос»

Сьогодні, 15 лютого, в ході робочого візиту до Харкова Президент України Віктор Янукович відвідав ВАТ «Хартрон» та ознайомився з роботою підприємства НВП «Хартрон-Аркос».  Генеральний конструктор систем управління Науково-виробничого підприємства «Хартрон-Аркос» Юрій Златкін ознайомив Президента з організацією виробничого процесу заводу, продукцією, яка на ньому випускається. Також Віктор Янукович оглянув комплексні стенди випробування систем управління та ракет-носіїв.  

Довідка:

НВП «Хартрон-Аркос» здійснює розробку систем керування ракетних комплексів та космічних апаратів, автоматизованих систем управління та систем діагностики для атомних та теплових електростанцій, універсальних пультів для залізничного транспорту. Підприємство володіє унікальним досвідом розробки систем керування ракет і космічних апаратів.

Ракети-носії з системами керування «Хартрона» вивели на орбіту близько 1000 космічних апаратів, у тому числі й першого українського супутника Січ-1. Сьогодні успішно розробляються системи керування для супутника Січ-2 і ракети-носія Циклон-4. 

Це відповідальні завдання, виконати які дозволяє висока кваліфікація і рівень науково-виробничої підготовки фахівців НВП «Хартрон-Аркос».