Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Комплексна програма розвитку АПК і земельної реформи Харківської області на 90% збігається із загальнодержавною програмою. Михайло Добкін

Комплексна програма розвитку АПК і земельної реформи Харківської області на 90% збігається із загальнодержавною програмою. Михайло Добкін

У Харківській області завершується розробка комплексної програми інвестиційно-інноваційного розвитку агропромислового виробництва та земельної реформи Харківської області у 2011-2015 роках та на період до 2020 року.  «Ми були приємно здивовані тим, що програма розвитку АПК України, яку презентували нам представники Міністерства аграрної політики і продовольства України і наша комплексна програма інвестиційного інноваційного розвитку АПК і земельної реформи Харківського регіону збігаються на 90%,- зазначив сьогодні під час програми «Зворотній зв'язок» в ефірі Харківського обласного радіо голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.  

- Наша регіональна комплексна програма буде враховувати локальну особливість Харківського регіону, наявності в нас можливості зберігання зерна, а також можливості його транспортування».

За словами керівника області, до презентації комплексної програми інвестиційно-інноваційного розвитку агропромислового виробництва та земельної реформи Харківської області у 2011-2015 роках та на період до 2020 року залишилося зовсім небагато часу.