Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін надасть підтримку громадським організаціям чорнобильців у вирішенні їх проблем

Михайло Добкін надасть підтримку громадським організаціям чорнобильців у вирішенні їх проблем

За підсумками засідання Координаційної ради з питань соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, за участю громадських організацій ветеранів, інвалідів та дітей війни голова ХОДА Михайло Добкін узяв на себе зобов'язання з організації зустрічі робочої групи громадських організацій з керівництвом країни.

«Я беру на себе відповідальність на активі області у своєму виступі окремо озвучити ті проблеми, про які ми сьогодні говорили. Я звернуся до Президента України Віктора Януковича, щоб він дав доручення Сергію Тигипко, віце-прем'єр-міністру України, який курирує ці питання, зустрітися з вашою робочою групою. Я буду наполягати, щоб цей пункт включили у Проект доручень, які буде давати Президент за підсумками робочої поїздки до  Харківської області, щоб це було не просто озвучено, але і знайшло підтвердження в офіційному документі», - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, крім цього буде організована зустріч з Першим заступником голови Адміністрації Президента України - представником Президента у Кабінеті Міністрів України Іриною Акімовою, яка 28 лютого буде в Харкові.