Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З обласного бюджету будуть виділені кошти на придбання спеціального обладнання для підрозділів МНС Харківської області

З обласного бюджету будуть виділені кошти на придбання спеціального обладнання для підрозділів МНС Харківської області

У 2011 році за кошти обласного бюджету для підрозділів МНС Харківщини буде придбано тепловізор, а також прилади для вимірювання парів ртуті. Про це 8 лютого під час підсумкової наради за результатами роботи ГУ МНС України в Харківській області в 2010 році повідомив голова ХОДА Михайло Добкін. За його словами, в 2011 році в Харківській області виділяються максимально можливі суми на захист населення від надзвичайних ситуацій.

«На цей рік затверджено резервний фонд у сумі 10 мільйонів гривень. Це на моїй пам'яті найбільша сума, яка була виділена з бюджету на подібні заходи. І крім цього у нас ще є матеріальний резерв», - підкреслив голова області.

Також Михайло Добкін повідомив, що в 2011 році буде продовжена успішна практика забезпечення підрозділів МНС паливом для патрулювання територій та усунення надзвичайних ситуацій.

«Минулого року ми придбали 40 тонн дизельного палива, 20 тонн бензину та 5 тонн авіаційного гасу, який передали співробітникам МНС. У нас і в цьому році буде авіаційний гас. Я прошу, щоб професіонали, як і минулого року, здійснювали патрулювання, а що стосується заправки, то ми це питання беремо на себе. Дизельне паливо і бензин також будуть за потребою виділятися», - сказав голова області.


 

Теги