Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Зустріч поколінь

Зустріч поколінь

8 лютого о 13.00 в Харківському гуманітарному університеті «Народна українська академія» (вул. Лермонтовська, 27) відбудеться «Зустріч поколінь», присвячена Дню пам'яті жертв Голокосту та річниці зняття блокади Ленінграда (які відзначаються 27 січня). Зустріч здійснюватиметься в рамках проекту «Школа 50+» (навчання людей третього віку).

Планується участь керівників харківських громадських організацій «Колишні в'язні концтаборів і єврейських гетто» і «Жителі блокадного Ленінграда», студентів Народної української академії, а також виступ студентського театру «На Лермонтовській, 27».

Довідково

«Школа 50 +» здійснює свою діяльність за підтримки німецького фонду «Пам'ять, відповідальність і майбутнє» та Всеукраїнського благодійного фонду «Турбота про літніх в Україні». Учасниками даної групи «Школи 50 +» є люди у віці від 70 років, які постраждали від націонал-соціалізму під час Великої Вітчизняної війни (колишні в'язні концтаборів і єврейських гетто, люди, які пережили блокаду Ленінграда).

Основні цілі «Школи 50+»: встановлення діалогу між поколіннями; профілактика самотності людей третього віку; сприяння продовженню активної участі старшого покоління в житті суспільства, сприяння у створенні умов для підвищення якості життя літніх людей і можливостей проведення дозвілля в дружній атмосфері, отримання людьми третього віку додаткової освіти; вирішення конкретних проблем і питань учасників проекту.

Теги