Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У рамках чергової виставки «Харківська туристична бієнале» відбудеться ярмарок туристичних маршрутів

У рамках чергової виставки «Харківська туристична бієнале» відбудеться ярмарок туристичних маршрутів

У Харківській області триває робота по створенню туристичних маршрутів до Євро-2012. Як повідомив в ході прес-конференції 2 лютого начальник управління культури та туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов, планується підготувати близько 3 маршрутів по кожному району. Ознайомитися з ними можна буде в ході чергової виставки «Харківська туристична бієнале».

«У рамках Харківської туристичної бієнале вже буде ярмарок конкретних маршрутів, а не просто презентація туристичного потенціалу Харківської області. Маршрути будуть класифікуватися за темами: спортивні, історичні, релігійні, не кажучи вже про поділ на велосипедні, автомобільні та пішохідні маршрути. А що стосується їх кількості, то по 3 маршрути на кожен район - це цілком реально», - зазначив Дмитро Кузнєцов.

За його словами, маршрути будуть створюватися навколо певних об'єктів культури, які добре відомі в Харківській області.У той же час шлях до них буде прокладатися так, щоб туристи, що вибрали той чи інший музей чи садибу, побачили й інші визначні пам'ятки Харківської області.