Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співробітники, які зараз числяться в трьох закладах культури, що об'єднуються в КП «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтв», збережуть робочі місця

Співробітники, які зараз числяться в трьох закладах культури, що об'єднуються в КП «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтв», збережуть робочі місця

«Всі співробітники, які зараз числяться в Харківському обласному культурному центрі народної творчості, Українського культурного центру «Юність» та обласній художній галереї «Мистецтво Слобожанщини», що об'єднуються в КП «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтв », будуть прийняті на роботу в нове підприємство. Виняток становитиме посада директора, оскільки відразу трьох директорів у підприємства бути не може», - повідомив сьогодні на прес-конференції начальник управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації Дмитро Кузнєцов.

Він також підкреслив, що всі культурні та громадські організації, творчі колективи, які розміщувалися в цих установах, залишаться на своїх місцях. «Ми зустрілися з представниками цих установ, профспілок, вони отримали відповіді на всі запитання, і напруга знята. Все залишається на своїх місцях. Ми говоримо тільки про ліквідацію юридичних осіб, фактично, ці установи продовжуватимуть роботу у звичному режимі. Крім того, розглядається можливість розширення території обласної художньої галереї за рахунок звільнених приміщень у Держпромі», - зазначив Дмитро Кузнєцов.

Він також повідомив, що у складі нового підприємства будуть створені відділи, які будуть виконувати функції методичних кабінетів: фінансово-аналітичний, організаційний, бібліотечний, клубний, інформаційний, музейний та ін.