Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Україні створюється інша система освоєння бюджетних коштів. Михайло Добкін

В Україні створюється інша система освоєння бюджетних коштів. Михайло Добкін

«В Україні створюється зовсім інша система освоєння бюджетних коштів», - заявив в ефірі програми обласного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. За його словами, бюджет буде освоюватися програмно-цільовим методом, з середньостроковим, а пізніше і довгостроковим плануванням.  

«Ми вже як мінімум півроку говоримо про те, що дає нам Стратегія сталого економічного розвитку Харківської області до 2020 року, а тепер і центральні органи влади змушують нас працювати саме в такому напрямку. Найближчим часом буде прийнята загальнодержавна програма соціально-економічного розвитку країни на 2012 рік, яка буде складатися з регіональних програм.Наша програма соціально-економічного розвитку на 2012 рік буде побудована виключно на тій Стратегії, яку вже затвердили депутати обласної ради», - заявив Михайло Добкін. 

Він висловив упевненість, що в 2012 році буде ухвалена програма соціально-економічного розвитку вже до 2015 року - на кілька років вперед, яка в Харківській області буде побудована виключно на Стратегії сталого розвитку. 

«З самого початку визначивши з допомогою вчених і практиків, куди ми йдемо, пріоритети, які ми повинні фінансувати сьогодні, завтра, післязавтра, ми не намагаємося щороку шукати новий шлях. Ми розуміємо, що ми отримаємо на виході, який продукт ми збираємося створити для економіки і які зміни внести в правила поведінки і в Україні, і, звичайно ж, в Харківській області. Якщо це назвати новою регіональною політикою - я згоден», - зазначив голова ХОДА.