Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2011 році пересувні книжкові виставки продовжать свою подорож по районах Харківської області. Вікторія Маренич

У 2011 році пересувні книжкові виставки продовжать свою подорож по районах Харківської області. Вікторія Маренич

Пересувні книжкові виставки, організовані Управлінням у справах преси та інформації ХОДА, які в минулому році були презентовані в районах Харківської області, продовжать свою роботу в 2011 році. Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомила начальник Управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторія Маренич.  

Продовженням проекту «Харківські видавці - районам області» стала книжкова виставка, присвячена 20-річчю Незалежності України, яка була надана увазі харків'ян у фойє Будинку рад. «Я вважаю, що про Незалежність України потрібно говорити, коли тобі є, що сказати.Для цього не потрібно чекати певну дату чи подію, - підкреслила Вікторія Маренич.

- Рік, присвячений Незалежності України дав нам можливість озирнутися назад і зрозуміти, що наша країна вже міцно стоїть на сходинці  розвитку, як молода європейська держава. Нами вже напрацьован певний досвід, сформовані відносини і укріплені напрямки нашої роботи». 

Вікторія Маренич запевнила, що Управління у справах преси та інформації в 2011 році продовжить доставляти книжкові виставки в райони Харківської області. «Більше 80% ринку книжкової продукції в Україні друкується в Харкові. Серед цих видавництв дуже велика конкуренція, тому вони борються, щоб представити свою продукцію на нашій виставці, та реалізують її за ціною виробника», - акцентувала Віктория Маренич.