Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов зустрівся з представниками словенської делегації

Юрій Сапронов зустрівся з представниками словенської делегації

Сьогодні відбулась зустріч заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Юрія Сапронова зі словенською делегацією на чолі з керівником групи експертів Європейського Союзу, радником з питань політики регіонального розвитку Танею Забуковец-Ковачич. Участь у зустрічі взяв також Почесний консул Республіки Словенія в м.Харків Анатолій Бондаренко.

Під час заходу обговорювались питання реалізації в Харківській області проекту Європейського Союзу «Підтримка сталого регіонального розвитку» та розвиток двостороннього співробітництва Харківщини з Республікою Словенія. Серед напрямів подальшої співпраці розглядалась можливість залучення технічної допомоги ЄС на реалізацію проектів створення технопарку та будівництва оптового ринку сільськогосподарської продукції.

За активної участі Почесного консульства Республіки Словенія в Харкові планується залучати словенських інвесторів до реалізації інфраструктурних проектів Харківської області та розширення українсько-словенських контактів в усіх сферах економічного і соціального розвитку регіону.