Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розвиток тваринництва і особливо молочного скотарства є одним з пріоритетів сільського господарства. Віталій Алексейчук

Розвиток тваринництва і особливо молочного скотарства є одним з пріоритетів сільського господарства. Віталій Алексейчук

У 2011 році в Харківській області планується значно збільшити поголів'я худоби, - повідомив у ході програми «Час влади» на обласному телебаченні заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук. За його словами, розвиток тваринництва є пріоритетом для сільського господарства Харківщини.  

«У 2011 році ми повинні збільшити поголів'я великої рогатої худоби на 2,5 тисячі голів (1,3%). Також на 46 тисяч голів плануємо збільшити поголів'я свиней - це 16%, поголів'я птиці - на 202 тисячі (3,4%). Якщо говорити про підсумки 2010 року, то крім молока, обсяги виробництва якого ми зменшили на 2%, за всіма іншими показниками тваринницької продукції ми маємо суттєвий приріст. У цілому ж хочу підкреслити, що розвиток тваринництва і особливо молочного скотарства на сьогоднішній день є одним з пріоритетів сільського господарства», - підкреслив Віталій Алексейчук.

За його словами, також в 2011 році планується активізувати роботу по залученню інвестицій у сільськогосподарську галузь. 

«У 2011 році ми хочемо в корені змінити сільське господарство, щоб Харківська область посіла гідне місце в Україні за сільськогосподарськими показниками», - підкреслив заступник керівника області.