Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Національна ідея повинна враховувати інтереси всіх регіонів України. Володимир Нікітін

Національна ідея повинна враховувати інтереси всіх регіонів України. Володимир Нікітін

Ми повинні базуватися на тому спільному, що у нас є. А спільне у нас - це Україна.Процитував сьогодні Євгена Кушнарьова в ході засідання круглого столу кандидат історичних наук, професор кафедри державного управління та менеджменту Харківського регіонального інституту Національної академії державного управління при Президентові України Володимир Нікітін.  

«Євгеній Петрович був багатогранною особистістю - і адміністратором, і політиком, і ідеологом. Його діяльність дозволила б нам з часом сказати про школу Кушнарьова в українській політиці в цілому, в суспільно-політичному житті країни, - зазначив він. - На жаль, доля розпорядилася інакше, і ця віртуальна можливість не була реалізована». 

Також він зазначив, що дуже символічним є той факт, що остання публікація Кушнарьова в січні 2007 року була присвячена українській національній ідеї. «У цій статті він не просто писав про її значимість, а запропонував конкретний механізм формування такої національної ідеї, яка б враховувала інтереси сходу, заходу, півночі і півдня України. Вона повинна була б стати загальнонаціональною ідеєю», - додав він.