Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся круглий стіл, присвячений 60-річчю з дня народження Євгена Кушнарьова

У Харкові відбувся круглий стіл, присвячений 60-річчю з дня народження Євгена Кушнарьова

Сьогодні в Харкові відбувся круглий стіл на тему «Євген Кушнарьов: ідейно-політична спадщина і наш час», присвячений 60-річчю з дня його народження. У круглому столі взяли участь українські та російські політики і політологи. Зокрема, директор Інституту країн СНД, депутат Державної Думи РФ Костянтин Затулін, політолог, директор Інституту політичних досліджень депутат Державної Думи РФ Сергій Макаров, політолог і радник Президента України Дмитро Видрін. Також в обговоренні брали участь політолог Костянтин Бондаренко, політолог Володимир Фесенко, політолог Вадим Карасьов, а також харківські політологи.  

«Пам'ять про цю людину мені дуже дорога, хоча я, на жаль, не можу зарахувати себе до його близьких друзів, швидше, до однодумців. Будучи патріотом України, Євген Кушнарьов хотів, щоб Україна збереглася і розвивалася як європейська держава», - зазначив Костянтин Затулін. 

Так само він підкреслив, що Євген Кушнарьов зробив свій значний внесок у становленні Партії Регіонів, як потужної політичної сили, за якою сьогодні стоїть величезна маса людей, патріотів України

«Євген Кушнарьов, будучи успішним політиком, прийшов до необхідності осмислити політичні процеси. Поступово він перетворився на політолога і став висувати свої ідеї розвитку і становлення рідної країни. Завдяки цьому, я впевнений, він назавжди збережеться у політичному житті України», - підкреслив Костянтин Затулін.