Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівники держави привітали Михайла Добкіна з днем народження

Керівники держави привітали Михайла Добкіна з днем народження

Голова ХОДА Михайло Добкін отримує вітальні телеграми з нагоди дня народження. Зі святом голову Харківської області привітали представники керівництва держави. Зокрема, свої привітання надіслав Прем’єр-міністр України Микола Азаров.

«Шановний Михайле Марковичу! Прийміть щирі поздоровлення в день Вашого народження!

Від усієї душі бажаю Вам доброго здоров’я, невичерпної енергії та благополуччя, витримки у складних ситуаціях, мудрих рішень та успіхів у Вашій благородній справі.

Прийміть слова вдячності за підтримку у розв’язанні актуальних завдань уряду. Упевнений, що Ваш високий професіоналізм, самовідданість та досвід і надалі слугуватимуть досягненню нашої спільної мети з наведення ладу в державі та забезпечення стабільності, піднесення добробуту громадян України», - говориться в привітанні.

До вітальних слів також долучилися голова Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування та регіональної політики Володимир Рибак, голова Комітету з питань будівництва, містобудування та ЖКГ Володимир Поляченко, директор Державного центру зайнятості Володимир Галицький.

Також зі святом Михайла Добкіна привітали Народні депутати України Юлія Ковалевська, Олег Гейман, Олександр Кузьмук, Сергій Гусаров та Олександр Фельдман.