Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбулося спільне засідання Асоціації регіональної преси Харківської області

У Харкові відбулося спільне засідання Асоціації регіональної преси Харківської області

25 січня в Харкові відбулося спільне засідання Асоціації регіональної преси Харківської області з начальником управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторією Маренич. У ході засідання були розглянуті плани роботи на 2011 рік, питання фінансування, а також інші актуальні для ЗМІ теми.

Зокрема, була озвучена інформація щодо фінансової підтримки, яку виділяють у 2011 році районні адміністрації комунальним ЗМІ. Як було відзначено в ході засідання, в Харківській області ведеться активна робота з районними адміністраціями, більшість яких закладають необхідні суми для розвитку місцевих ЗМІ. Крім цього планується отримати підтримку з обласного бюджету за Програмою розвитку інформаційного простору.

Також в ході засідання учасники обговорили питання складання договорів між органами влади та районними ЗМІ, а також виконання цих договорів.

Одним з найбільш гострих питань, піднятих на засіданні, стала доставка преси в Харківській області. Як зазначили редактори більшості районних газет, вона здійснюється нерегулярно, що знижує інтерес читачів до видань. Найближчим часом це питання буде вирішено,- повідомила Вікторія Маренич.

За її словами, подібні зустрічі будуть проводитися в Харківській області регулярно, оскільки дають можливість двостороннього спілкування.

«Я думаю, що наша сьогоднішня зустріч була цікава в рівній мірі всім, адже звіривши всі позиції, ми спрощуємо роботу один одного. Я більш ніж зацікавлена в тому, щоб жодна районна газета не залишилася без уваги», - підкреслила Вікторія Маренич.