Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У дитячій художній галереї «Чарівна мелодія фарб» відбудеться відкриття виставки «Світ нескінченно різний»

У дитячій художній галереї «Чарівна мелодія фарб» відбудеться відкриття виставки «Світ нескінченно різний»

26 січня 2011 року, о 13.00 в Дитячій школі мистецтв № 6 Дзержинського району (м.Харків, вул. Архітекторів, 30-а) в постійно діючій дитячої художньої галереї «Чарівна мелодія фарб» відбудеться відкриття художньої виставки «Світ нескінченно різний».  

Авторами робіт, представлених на виставці «Світ нескінченно різний» є учні художнього відділення Дитячої школи мистецтв № 6. Це третя виставка, що проводиться в постійно діючій дитячої художньої галереї «Чарівна мелодія фарб».

Дана виставка - це 40 кращих робіт учнів художнього відділення, відібраних за підсумками перегляду, який був завершений в першому півріччі 2010-2011 навчального року. Різні за тематикою, стилем і технікою виконання картини відображають навколишній світ таким, яким він бачиться юним харків'янам, розкривають безмежні можливості їх художньої уяви і фантазії.

Довідково:
Комунальне початкове спеціалізований навчальний заклад «Дитяча школа мистецтв № 6 Дзержинського району м. Харкова» - одне з міських установ естетичного виховання. У структурі школи - 5 відділень, на яких 450 дітей навчається музиці, хореографії, вокального, театрально-драматичному, образотворчому мистецтву.