Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми прагнемо залучити до нашої культурної акції всю творчу еліту Слобожанщини. Євген Савін

Ми прагнемо залучити до нашої культурної акції всю творчу еліту Слобожанщини. Євген Савін

«Презентувавши дану виставку, ми сподіваємося залучити до участі в нашій культурній акції всю творчу еліту Харківського регіону. Тих людей, які внесли свій вагомий внесок у формування та розвиток культури Харківщини і всієї України за час її Незалежності», - заявив сьогодні в ході урочистої церемонії відкриття книжкової виставки та виставки художніх робіт,присвяченій 20-річчю Незалежності України заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін.

Заступник голови області зазначив, що для участі у виставці були запрошені провідні харківські видавництва. «Харків є одним з найбільших центрів книговидання в Україні, тому на виставці можна буде побачити унікальні, навіть ексклюзивні видання, які не завжди можна знайти у продажу», - підкреслив Євген Савін.

Також він зазначив, що на виставці представлена повна колекція книг для шкільних бібліотек видавництва «Фоліо». «Наша область бере участь у проекті, за яким вона повинна забезпечити шкільні бібліотеки Харківського регіону новими виданнями для шкільної програми», - зазначив він.

У ході спілкування з журналістами заступник голови ХОДА поділився, що він вже помітив на книжковій виставці кілька книг, які б хотів придбати. «Мене цікавлять історичні книги, такі як «Історія Харкова» та «Історія України», «Лауреати Нобелівської премії, уродженці Слобожанщини» і «Фотографи Харківщини». Деякі з цих книжок я не бачив у продажу, а тепер обов'язково їх придбаю», - додав він.