Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Облдержадміністрація стежить за виконанням умов Меморандуму про взаєморозуміння

Облдержадміністрація стежить за виконанням умов Меморандуму про взаєморозуміння

Облдержадміністрація стежить за виконанням супермаркетами, торговими мережами і ринками умов Меморандуму про взаєморозуміння. Про це заявив в ефірі програми обласного телебачення «Час влади» заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов.

«Цей Меморандум підписаний не для галочки. Робота з реалізації домовленостей, які там зафіксовані, йде в постійному режимі і моніториться нами щодня. З керівниками мереж супермаркетів обговорюються проекти стендів, планшетів, виділених стелажів, і так далі», - зазначив він. 
Юрій Сапронов повідомив, що також у супермаркетах проводився фотоконтроль, матеріали якого були розміщені на сайті обласної державної адміністрації.
За його словами, найкращих результатів вдалося досягти в таких торгових мережах, як «Таргет», «Восторг», «Сільпо» і «Дігма». Мережа АТБ з завтрашнього дня розміщує по місту 25 білбордів зі слоганом, що обіцяє повернення грошей покупцям, які знайдуть той же товар дешевше. «Частково виконані умови Меморандуму в супермаркеті «Клас», магазинах «Посад» та відверто погано сьогодні з виконанням Меморандуму в супермаркетах «Рост», «Фора» і «Велика Кишеня». Ми над цим працюємо і працюємо щодня», - зазначив заступник голови ХОДА.