Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми повністю виконали раніше намічені плани з ремонту будівель медичних установ і закупівлі обладнання. Михайло Добкін

Ми повністю виконали раніше намічені плани з ремонту будівель медичних установ і закупівлі обладнання. Михайло Добкін

У 2010 році на закупівлю нового медичного обладнання для лікарень Харківської області з державного бюджету було витрачено понад 60 мільйонів гривень. За останні роки вперше на переобладнання медичних установ була виділена така велика сума.

Про це 20 січня під час відкриття операційного блоку Харківської обласної клінічної лікарні повідомив голова ХОДА Михайло Добкін.

«Ми виконуємо взяті раніше на себе зобов'язання щодо оснащення новим сучасним медичним обладнанням діагностичного центру Харківської обласної лікарні. Чим краще буде обладнання, умови праці для лікарів та умови перебування для пацієнтів, тим більш якісно буде проводитися лікування, більш правильно буде поставлено діагноз.

Сьогодні ми завершуємо все те, що було розпочато ще у минулому році. Але найголовніше - що ми повністю виконали раніше намічені плани з ремонту медустанов та закупівлі медичного обладнання. Якщо підсумувати все, що в минулому році було закуплено для потреб Харківської області, то ми можемо говорити про суму, що перевищує 60 мільйонів гривень. Я думаю, що такого рівня фінансування не було в попередні роки з часу незалежності України», - підкреслив голова області.