Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2011 рік буде визначальним для багатьох десятиліть. Михайло Добкін

2011 рік буде визначальним для багатьох десятиліть. Михайло Добкін

У 2011 році в Україні почнеться реалізація низки стратегічних державних реформ, які покликані внести якісні зміни як в економічну, так і в соціальну сферу. Як зазначив 17 січня під час програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, для успіху реформ в них має взяти участь кожен громадянин.

«Я думаю, що 2011 рік буде визначальним для багатьох десятиліть.На першій нараді в цьому році під керівництвом Президента ми чули, що за 21 напрямком буде йти реформування нашого життя. Будуть реформовані практично всі напрямки - вся життєдіяльність величезних територіальних громад буде приводитися у відповідність до сучасних викликів і вимог. А кінцевий результат цих реформ - це приведення якості життя в нашій країні до європейських стандартів.

Але без серйозних зусиль кожної людини це неможливо, адже реформа потрібна не тим, хто перебуває при владі, вона потрібна кожній людині, що живе в цій країні. Тому працювати нам доведеться всім, і це дасть нам можливість якомога швидше забути всі кризи, які були в нашій країні», - підкреслив Михайло Добкін.