Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Валківському районі відбувся передсвятковий новорічний ярмарок

У Валківському районі відбувся передсвятковий новорічний ярмарок

25 грудня на центральній площі міста Валки відбувся передсвятковий новорічний ярмарок, у ході якого було представлено тільки сільськогосподарської продукції на 60 тисяч гривень за цінами виробника. У ярмарку взяли участь великі господарства, фермери та приватні підприємці району. Як зазначив перший заступник голови РДА Анатолій Павинський, за останні сім років це був перший подібний ярмарок у Валківському районі.

Як повідомляє офіційний сайт Валківської РДА, у ярмарку взяли участь 13 сільгосппідприємств, 7 промислових підприємств та 9 підприємців-приватних осіб.

Сільгосппідприємства представили на ярмарок 15,5 тонн кукурудзи, 1,2 тонни озимої пшениці, 2,2 тонни ячменю, 0,5 тонни різноманітних круп, 590 кг олії, 200 кг цукру, більше 600 кг м’яса свинини, яловичини та баранини.

Промислові харчові та переробні підприємства і приватні підприємці району також представили на ярмарку свою продукцію. Зокрема, гості заходу могли придбати майонез, оцет, гірчицю, широкий асортимент хлібобулочних, макаронних та молочних виробів, яблука, свіжу та копчену рибу, мед, новорічні подарунки та різноманітні продовольчі товари.
 

Теги