Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Газета «Слобідський край» змінює зовнішній вигляд

Газета «Слобідський край» змінює зовнішній вигляд

Офіційне видання Харківської обласної адміністрації та обласної ради - газета «Слобідський край» проводить рестайлінг. З 28 грудня видання буде виходити в новому форматі, який покликаний зробити газету більш простою для сприйняття і більш сучасною.

Про це 27 грудня під час прес-конференції повідомила головний редактор газети Наталя Жукова.

«Одне із завдань, які ми поставили на наступний рік - повернення в роздрібну торгівлю, а це значить, що видання має бути помітним на лотках. Тому ми постаралися винести на першу сторінку якомога більше анонсів, щоб з першого погляду можна було побачити весь зміст газети. І щоб читач бачив не тільки назву, а й мав доступ до інформації, ми докорінним чином змінили логотип. Він став трохи меншим, але, як і раніше, залишився добре помітним. На першій сторінці ми залишили також місце для реклами, крім цього там ми будемо розміщувати свої індекси», - розповіла вона.

Зміни торкнулися і останньої сторінки. Так, інформація про погоду з текстового вигляду переведена в графічний, а вихідні дані видання перенесені з останньої сторінки в середину газети, що залишає місце для реклами.

Як зазначила Наталя Жукова, на посаді головного редактора «Слобідського краю» вона постарається зберегти старі традиції видання, але в той же час і привнести в газету щось нове. Зокрема, за її словами, «Слобідський край» готовий співпрацювати з журналістами районних ЗМІ.