Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області почалися новорічні та різдвяні заходи для дітей

В Харківській області почалися новорічні та різдвяні заходи для дітей

 За інформацією Головного управління освіти та науки ХОДА, з 25 грудня 2010 року на базі Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості розпочалися святкові розважальні новорічні вистави для школярів, вихованців шкіл-інтернатів, дітей громадських організацій, дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей та дітей, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, гуртківців позашкільних навчальних закладів області, а також гуртківців – переможців міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів.

 З метою організації змістовного відпочинку та оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з 17 грудня 2010 року для 45 дітей із 5 навчальних закладів інтернатного типу організовані виїзди в США, Італію на запрошення благодійних організацій цих країн.

Відповідно до плану роботи на базі шкіл-інтернатів з 24 грудня 2010 року організовано проведення новорічних ранків концертів та святкових програм для вихованців, на які запрошено кураторів, шефів.

В обласному Палаці дитячої та юнацької творчості у рамках Всеукраїнського конкурсу «Замість ялинки – новорічний букет» з 25 грудня відкрита обласна виставка новорічних композицій «Зимовий вернісаж». Всього на виставку представлено близько 250 композицій.

Під час зимових канікул учні навчальних закладів області відвідають Німеччину, Словаччину, Чехію, здійснять екскурсійні поїздки до міст: Полтава, Львів, Київ, Мукачево, Одеса, Чернівці, Ужгород.