Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2011 рік має повернути Харківську область на звичне місце в трійці лідерів за загальноукраїнським рейтингом. Михайло Добкін

2011 рік має повернути Харківську область на звичне місце в трійці лідерів за загальноукраїнським рейтингом. Михайло Добкін

24 грудня під час останньої прес-конференції в 2010 році голова ХОДА Михайло Добкін підвів підсумки року для Харківської області. За його словами, регіон гідно пройшов через випробування двома виборчими кампаніями, які стали відмінною рисою 2010 року, а також придбав масу напрацювань, які стануть базою для майбутніх успіхів.

«2010 рік нова команда обласної адміністрації витратила на те, щоб сформувати владу в кожному найвіддаленішому районі Харківської області та збудувати певний майданчик для поліпшення показників за всіма видами діяльності - з економічного блоку, по соціальній та гуманітарній політиці. Напрацьовано дуже непоганий масив всього того, що в 2011 році, я впевнений, дасть нам дуже хороший результат.

Хочу нагадати, що область 2009 рік завершила на 24-му місці з 27. Я думаю, що 7-10 позицій ми відвоюємо за цей рік, ну а 2011 рік має повернути Харківську область на звичне місце в трійку лідерів. Це завдання, які стоять сьогодні перед нами, які я поставив перед своїми підлеглими. Я впевнений, що ми їх виконаємо», - підкреслив голова області.
 

Теги