Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв участь у відкритті міської Новорічної Ялинки

Михайло Добкін взяв участь у відкритті міської Новорічної Ялинки

24 грудня у Палаці Спорту відкрилася міська Новорічна Ялинка. В урочистому заході взяли участь голова ХОДА Михайло Добкін і Харківський міський голова Геннадій Кернес.

«Сьогодні в нашому Палаці Спорту зібралися головні жителі Харкова і області - ті, заради кого сьогодні дорослі працюють і на кого покладають всі найбільші свої надії. Я хочу привітати з наступаючим Новим Роком всіх діточок, які проживають на території Харкова і нашої величезної області, побажати всім дітям щастя, удачі, гарних оцінок, багато подарунків від діда Мороза (я думаю, цього року він не поскупиться на подарунки) і виконання всіх бажань»,- з такими словами Михайло Добкін звернувся до юних гостей свята.

У ході заходу дітям показали мюзикл «Снігова королева», який подивилися близько 2,5 тисяч вихованців інтернатів Харківської області, а також дітей з малозабезпечених сімей, відмінників навчання, переможців олімпіад, лауреатів різноманітних конкурсів. Новорічна вистава буде йти в Палаці Спорту до 5 січня, що дасть можливість подивитися спектакль 25 тисячам школярів Харківської області.

Після святкового шоу діти отримали солодкі подарунки від голови ХОДА та Харківського міського голови.