Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Святий Миколай завітав до юних краснокутчан

Святий Миколай завітав до юних краснокутчан

У Краснокутському районі Харківської області привітали юних мешканців району з Днем Святого Миколая. За нагоди свята в районному Будинку культури був організований традиційний захід для дітей, в ході якого глядачі мали змогу подивитися казковий спектакль, а також отримати солодкі подарунки. Зі святом дітей привітали голова Краснокутської РДА Віктор Ечкенко та голова Краснокутської районної ради Віктор Бутенко.

20 грудня свої привітання і подарунки отримали вихованці Краснокутського дитячого будинку, яких привітали зі святом перший заступник голови Краснокутської районної державної адміністрації Володимир Яременко та заступник голови районної ради Іван Гурін.

Вітаючи малюків із Днем Святого Миколая та наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим, Володимир Яременко від себе особисто та від імені голови Краснокутської РДА Віктора Ечкенка побажав їм міцного здоров'я та щасливої долі.

Ознайомившись із умовами проживання дітей у цьому закладі, він підтримав ідею реорганізації цієї установи в навчально-реабілітаційний центр, де могли б виховуватися складні діти та діти з патологіями.

Напередодні Дня Святого Миколая відбулося свято і в Краснокутському дошкільному навчальному закладі №1. Серед почесних гостей - голова Краснокутської райдержадміністрації Віктор Ечкенко та начальник відділу освіти РДА Олена Медяник, які привітали дітей зі святом і вручили їм солодкі подарунки. Також у ході свята Віктор Ечкенко нагородив грамотою райдержадміністрації завідуючу Краснокутським ДНЗ №1 Л.І. Панчішну.