Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін відкрив церемонію вручення стипендій Фонду підтримки молодих дарувань

Михайло Добкін відкрив церемонію вручення стипендій Фонду підтримки молодих дарувань

23 грудня в залі ХНАТОБу почалася ХVI традиційна церемонія вручення стипендій Фонду підтримки молодих дарувань, які отримують найталановитіші молоді жителі Харкова, що проявили себе в різних сферах науки і мистецтва.  

Як зазначив у своєму вітальному слові голова ХОДА Михайло Добкін, який також є Президентом Фонду підтримки молодих дарувань, вручення стипендій найталановитішій молоді регіону вже стало характерною рисою Харківщини.

«Ця традиція стала візитною карткою нашої області, нашого міста, що помітно нас відрізняє від інших регіонів. Це дозволяє нам гордо іменувати себе Першою столицею України, культурною столицею, духовною столицею, а також столицею спорту, промисловості і так далі»,- підкреслив голова області.

Також він висловив слова подяки викладачам і батькам сьогоднішніх стипендіатів, які виховують майбутнє регіону і всієї країни. За словами Михайла Добкіна, можна не сумніватися в тому, що талановита молодь Харківської області буде отримувати стипендії Фонду підтримки молодих дарувань ще багато років.

«Я думаю, що ні в кого не викличе сумніву, якщо ми сьогодні скажемо в стверджувальній формі, що пройде ще 4 роки, і ми будемо святкувати друге десятиліття з моменту заснування Фонду, який народився завдяки Євгену Петровичу Кушнарьову. Я думаю, одиницям дана можливість робити справи, які живуть десятиліття», - зазначив він.