Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обласна адміністрація тримає руку на пульсі у всьому, що стосується культури. Юрій Янко

Обласна адміністрація тримає руку на пульсі у всьому, що стосується культури. Юрій Янко

Як відзначив в ході прес-конференції 20 грудня художній керівник і головний диригент Харківської філармонії Юрій Янко, в Харківській області приділяється величезна увага проблем культури. «І губернатор, і вся облдержадміністрація тримає руку на пульсі у всьому, що стосується культури, за що ми їм дуже вдячні. Управлінням культури виконана величезна робота, яка, може, ніколи не робилася в області. Сьогодні в цифрах ми знаємо все, що відбувається в культурі в регіоні, причому не просто знаємо, а добралися вже до якихось істотних моментів», - підкреслив він.

У свою чергу художній керівник фестивалю камерної музики «Харківські музичні вечори» Валерій Соколов відзначив величезну підтримку, яку йому надає керівництво Харківської області в організації фестивалю.

«Величезне спасибі губернатору Харківської області Михайлу Марковичу Добкіну за постійну підтримку минулого фестивалю, майбутнього і циклу підготовки цих концертів. Без його особистого ентузіазму нічого цього не було», - підкреслив він.